Потписан нов уговор о пословно техничкој сарадњи

Штампа

Дана 30. и 31. јануара 2018. године, у Београду је одржан састанак између представника Факултета за хотелијертсво и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу, Србија и Veleučilišta s pravom javnosti BALTAZAR Zaprešić, Хрватска. Делегација из Хрвтаске била је у саставу: проф. др Горан Поповић, проф. др Драгољуб Амиџић и Мр Здравко Лешић, а делегација из Србије је била у саставу: проф. др Драго Цвијановић, доц. др Дејан Секулић и мр Дарко Драгичевић, докторанд Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.
Том приликом потписан је Уговор о пословно-техничкој сарадњи. Уговоре су потписали декани, проф. др Горан Поповић, и проф. др Драго Цвијановић. Овај Уговор обзебеђује чврсте темеље сарадње двеју страна, у функцији развоја гастрономског менаџмента у својим институцијама, односно, размене стручњака и искуства у овој области образовања.
Потом су заједнички обишли кухиње Угоститељско-туристичке школе у Београду и HoReCa центар компаније METRO, где су са изврсним стручњацима, ученицима и полазницима разних курсева разговарали о спремању и сервирању хране и пића.
Домаћин обиласка ових двеју кухиња био је мр Дарко Драгичевић, докторанд на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, иначе запослен као професор у Угоститељско-туристичкој школи у Београду.
ФОТО:

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker