Студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи учествовали на такмичењу из области рачуноводства Мини олимпијада "Рачуноводство 2018" у Бања Луци

Штампа

Дана 26.05.2018. године одржано је такмичење из области рачуноводства Мини олимпијада "Рачуноводство 2018" у Бања Луци. На такмичењу су учествовали студенти са следећих високошколских институција: Факултет за економију и информатику Ново Место, Ново Место, Словенија, Свеучилиште/Универзитет "Витез", Травник, БиХ, Бања Лука Колеџ, Бања Лука, БиХ, Висока пословна школа струковних студија Лесковац, Србија, Висока пословна школа струковних студија Београд, Београд, Србија и Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Врњачка Бања, Србија.
Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи представљали су Милош Маринковић, Ивана Максимовић и Јована Крстић, студенти прве године, основних академских студија, са студијског програма Хотелијерство и туризам, под менторством доц. др Александре Митровић. Честитамо нашим студентима на учешћу и оствареним одличним резултатима.
Истог дана одржан је и научни скуп под називом "Економија у дигиталном добу",  у оквиру којег је учествовала и доц.др Александра Митровић, која је дала и изјаву за телевизију К3 из Бања Луке, у оквиру које је нагласила важност такмичења из области рачуноводства и популаризације рачуноводства.

ФОТО:

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker